Όλη η Λαμία προσεύχεται για τη Μαρία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 17:12 Όλη η Λαμία προσεύχεται για τη Μαρία

Στο κρεβάτι της ΜΕΘ δίνει τον αγώνα της ζωής.

Σε δωμάτιο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, εξακολουθεί και νοσηλεύεται η 25χρονη Μαρία που την περασμένη Δευτέρα έπεσε θύμα της μανίας 38χρονου στο σπίτι μιας φίλης της στα Γαλανέικα Λαμίας.

Οι πολλαπλές μαχαιριές που τις κατάφερε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης είχαν ως αποτέλεσμα το κορίτσι να χάσει πολύ αίμα και οι γιατροί να δώσουν πραγματική μάχη για να την χειρουργήσουν και να την κρατήσουν στη ζωή.

Το βράδυ που πέρασε ήταν από τα πιο κρίσιμα και οι ώρες που περνούν είναι υπέρ του κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες αν και διασωληνωμένη η κοπέλα επικοινωνεί με το περιβάλλον και δίνει ελπίδες για την πορεία της υγείας της. Το νεαρό της ηλικίας της είναι επίσης αυτό που μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε ότι θα βγει νικήτρια ενός πολύ δύσκολου αγώνα. Ενός αγώνα που σε καμία περίπτωση δεν τον προκάλεσε η ίδια όταν βρέθηκε στο σπίτι της φίλης της και βοηθούσε το ένα από τα δύο κοριτσάκια της στα μαθήματα.

Όπως δήλωσε και ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που έχει αναλάβει τον 38χρονο δράστη, δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για το κακό που έκανε στην άτυχη κοπέλα και η αποτρόπαια πράξη του αποδίδεται στον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

Θυμηθείτε τι δήλωσε ο κ. Κρούπης στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την ανακοίνωση της προθεσμίας που πήραν για να απολογηθούν ενώπιων Εισαγγελέα και Ανακρίτριας:

Προσφορά από όλον τον κόσμο

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις πρώτες ώρες και μόνο από την υποψία ότι λόγω της σπάνιας ομάδας αίματος που έχει η 25χρονη, θα μπορούσε να προκύψει κάποια ανάγκη, δεκάδες ήταν οι εθελοντές που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα.

Σύμφωνα και με το επίσημο Νοσοκομείο όλα τα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται με το αίμα που φροντίζουν πάντα να υπάρχει και δε χρειάστηκε κάποια προσφορά από εθελοντές. Γενικότερα όμως το ενδιαφέρον όλου του κόσμου ήταν συγκινητικό και τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που δεχτήκαμε και ‘μεις ως μέσο ενημέρωσης το αποδεικνύει.

Από την πλευρά της και η οικογένεια της Μαρίας ευχαριστεί όλους τους γνωστούς αλλά και αγνώστους που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση