Φθιώτιδα: Έπιασαν τους δολοφόνους του κυνηγού στην Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 10:20 Φθιώτιδα: Έπιασαν τους δολοφόνους του κυνηγού στην Αρκίτσα

Η πρώην "γυναίκα" του και ο νυν σύντροφός της, φέρεται να έχουν συλληφθεί, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Η δολοφονία του φιλήσυχου 55χρονου, Γερμανικής υπηκοότητας, που διέμενε για πολλά χρόνια στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Φθιώτιδα, αλλά και το πανελλήνιο.

Το στυγερό έγκλημα έγινε τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο άτυχος κυνηγός "εκτελέστηκε", από κοντινή απόσταση με δυο βολές από κυνηγετικό όπλο, ίσως και το δικό του, την ώρα που βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όλοι όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία και δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν.

Ήταν πεσμένος κοντά στο αυτοκίνητό του (επόμενη φώτο) που βρέθηκε κλειδωμένο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν πεταμένα σε απόσταση 500 μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος.

Η πρώην γυναίκα του είχε δηλώσει την εξαφάνιση

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε τότε η 46χρονη πρώην σύντροφός του, είχε έρθει μαζί με τον 55χρονο Γερμανό το 2006 στην Ελλάδα και το 2009 χώρισαν. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά παρόλο που χώρισαν, οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν πολύ καλές. Αργότερα η πρώην σύντροφός του παντρεύτηκε τον τωρινό σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν καλές σχέσεις με τον Γερμανό. Η ίδια μάλιστα μαζί με μια άλλη γυναίκα είχε πάει στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνιση όταν ο 55χρονος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Έλεγε ψέματα

Όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφο δεν ήταν και τόσο καλές. Η Ασφάλεια Λαμίας μετά από πολύμηνη, εξονυχιστική και επίπονη έρευνα κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία, βάσει των οποίων οι Δικαστικές Αρχές εξέδωσαν εντάλματα για την πρώην και το νυν σύντροφο.

Σήμερα οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ η αστυνομία θα δώσει λεπτομέρειες για το πως έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και τι ήταν εκείνο που τους έκανε να σκοτώσουν τον άτυχο Γερμανό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση