«Χτύπησαν» πάλι οι κλέφτες στην Ανατολική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 08:45 «Χτύπησαν» πάλι οι κλέφτες στην Ανατολική Φθιώτιδα

Σε Σπαρτιά και Αχλάδι «χτύπησαν» αυτή τη φορά οι διαρρήκτες - Οι "επισκέψεις" γίνονται τις πρωινές ώρες όταν οι ιδιοκτήτες λείπουν από το σπίτι τους.

Την περασμένη Πέμπτη οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας έπιασαν στα πράσα έναν 39χρονο Ρομά, με τα χρυσαφικά στο χέρι, ωστόσο τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων δεν έχουν τέλος στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σήμερα Κυριακή "ποντικοί" τρύπωσαν σε σπίτι στην Κάτω Σπαρτιά και σύμφωνα με πληροφορίες πήραν γύρω στα 1.000€, κοσμήματα και χρυσαφικά. Η κλοπή έγινε το πρωί που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες. Υπάρχουν μαρτυρίες για ένα ύποπτο όχημα με ρομά που περιφερόταν στο χωριό νωρίς το πρωί.

Ακόμη δυο σπίτια άνοιξαν το πρωί της Παρασκευής στο Αχλάδι, επίσης πρωινές ώρες. Οι πληροφορίες λένε ότι το χτύπημα έγινε από τις 10:00' το πρωί μέχρι τη 1:00' το μεσημέρι. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες βρήκαν τα σπίτια άνω - κάτω. Οι κλέφτες φέρεται να άρπαξαν μόνο κάποια φο μπιζού που βρήκαν και να εξαφανίστηκαν.

Και τις Ράχες τις προηγούμενες ημέρες μπήκαν σε δυο σπίτια. Στο ένα μάλιστα η ιδιοκτήτρια ήταν στην αυλή και όταν τους είδε να βγαίνουν έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια και οι κλέφτες, που ήταν επίσης ρομά, έφυγαν τρέχοντας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση