Φθιώτιδα: Ληστεία στα διόδια - Πήραν όμηρο την υπάλληλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 17:08 Φθιώτιδα: Ληστεία στα διόδια - Πήραν όμηρο την υπάλληλο

Οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι στο πάρκινγκ - Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος - Μπλόκα παντού για τον εντοπισμό των ληστών.

Επεισοδιακή νύχτα στην Τραγάνα με ληστεία στα διόδια και ομηρία μιας υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα μισή ώρα μετά τις 10:00' το βράδυ της Πέμπτης (1/11), δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμένα τα πρόσωπά τους, είχαν στήσει καρτέρι στην υπάλληλο των διοδίων που κατευθυνόταν στο πάρκινγκ του σταθμού για να πάρει το αμάξι της, ένα λευκό BMW.

Πίσω από αυτό είχαν κρυφτεί οι ληστές που πετάχτηκαν μπροστά της και με την απειλή πιστολιών, την ανάγκασαν να μπει στο γραφείο - όπου βρισκόταν κι άλλος υπάλληλος - και να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο ποσό (υπολογίζεται γύρω στα 5.000 ευρώ).

Στη συνέχεια ανάγκασαν την υπάλληλο να τους ακολουθήσει και διέφυγαν με το δικό της αμάξι από τον παράδρομο προς Μαλεσίνα. Λίγα μέτρα πιο κάτω είχαν αφήσει ένα κόκκινο C2 το οποίο και χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους αφήνοντας το λευκό BMW, αλλά και την υπάλληλο στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα, δεν μπόρεσε να δώσει και πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς που έσπευσαν στα διόδια, στήνοντας παράλληλα μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση