Γκλέτσος: «Όταν οι άλλοι θα μιλούν για έδρες και καρέκλες, εμείς θα λύνουμε προβλήματα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 20:00 Γκλέτσος: «Όταν οι άλλοι θα μιλούν για έδρες και καρέκλες, εμείς θα λύνουμε προβλήματα»

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχόνοιες και προσωπικές πολιτικές....», τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την εμπρηστική δήλωση Κεδίκογλου.

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του Απ. Γκλέτσου:

Με έκπληξη άκουσα το φίλο μου το Σίμο, βουλευτή της Εύβοιας, να θέτει θέμα έδρας Περιφέρειας σε μια περίοδο που είτε το θέλουμε είτε όχι, χαρακτηρίζεται προεκλογική.

Έχοντας γυρίσει από άκρη σε άκρη τον όμορφο, αλλά σχεδόν παρατημένο νομό της Εύβοιας, κανένας κάτοικος δεν μου διατύπωσε έστω ένα μικρό παράπονο σχετικά με την έδρα της Περιφέρειας. Αντίθετα μου είπαν για τους δρόμους - καρμανιόλα, για το νερό που δεν έχουν να πιούν ή το κακής ποιότητας νερό, για τα περιβαλλοντικά προβλήματα, για την υποβάθμιση ή ακόμη και το κλείσιμο υπηρεσιών που εξυπηρετούν το κοινό.

Μόνο όσοι έχουν πρόβλημα που θα είναι η έδρα της καρέκλας τους μπορούν να ασχολούνται με τέτοια πράγματα, ειδικά σε μια στιγμή που θα έπρεπε να εδραιώνεται και να καλλιεργείται η Περιφερειακή Συνείδηση της Στερεάς Ελλάδας.

Τους αφήνουμε λοιπόν να ασχολούνται με πράγματα που αφορούν το χτίσιμο της πολιτικής τους καριέρα, όσο εμείς θα λύνουμε προβλήματα και θα "τρέχουμε με χίλια" την Περιφέρεια για όλους τους Ρουμελιώτες.

Τα προβλήματα που περιμένουν είναι πολλά, μόνο όλοι μαζί σαν μια γροθιά, θα τα αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για διχόνοιες και προσωπικές πολιτικές.

Καλώ όλους τους συνυποψήφίους μου να βγουν δημόσια και να πάρουν θέση, απέναντι σε τέτοιες δηλώσεις - και όσες άλλες βγουν στην πορεία και δεν θα αφορούν την αυτοδιοικητική ατζέντα - οι οποίες μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην Περιφέρειά μας. Τη Ρούμελη.

Απόστολος Γκλέτσος
Δήμαρχος Στυλίδας 
Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης
Προσαρμοσμένη αναζήτηση