Λαμία: O «μαϊμού» αστυνομικός πήγε να ελέγξει τον πραγματικό - Δείτε τη συνέχεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 09:34 Λαμία: O «μαϊμού» αστυνομικός πήγε να  ελέγξει τον πραγματικό - Δείτε τη συνέχεια

Το «έπαιξε» αστυνομικός, άλλα έπεσε πάνω σε αληθινό και κατέληξε στα κρατητήρια…

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας το απόγευμα της Τρίτης (18/12) στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας για τον εντοπισμό ενός ΙΧ με τέσσερις επιβαίνοντες.

Σταθμοί της Άμεσης Δράσης και μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στα πέριξ του Νοσοκομείου Λαμίας για την ακινητοποίηση ενός ύποπτου οχήματος μετά από καταγγελία συναδέλφου τους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο 72χρονος οδηγός του ύποπτου οχήματος, είχε σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο του αστυνομικού, κάνοντας χρήση σειρήνας και ισχυριζόμενος ότι είναι εκείνος αστυνομικός!

Ο «παράξενος ταξιδιώτης» κατέβαινε από το Δομοκό και οδηγούσε επικίνδυνα από πίσω από το όχημα του αστυνομικού θέλοντας να προσπεράσει. Σε υπόδειξη του τελευταίου να ηρεμήσει και να κινηθεί πιο σιγά, ο 72χρονος έκανε χρήση ηχητικής σειρήνας (με αντίστοιχα εσωτερικά φωτάκια σύμφωνα με το ρεπορτάζ) και του έκανε μάλιστα σινιάλο να σταματήσει για έλεγχο δεξιά στο ύψος του Νοσοκομείου Λαμίας!

Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι είχε πέσει σε… «συνάδελφο». Στη θέα λοιπόν της αστυνομικής ταυτότητας του άλλου, ξαναμπήκε στο όχημα του, όπου επέβαιναν επίσης άλλα τρία άτομα, ηλικιωμένα και προσπάθησε να εξαφανισθεί. Όταν διαπίστωσε ότι τον ακολουθούσε το αυτοκίνητο του αστυνομικού έστριψε ξανά προς Λαμία και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το Νοσοκομείο θέλοντας πιθανόν να αιτιολογήσει τη βιασύνη του σε κάποια αδιαθεσία ενός εκ των ηλικιωμένων επιβατών.

Τελικά η παράξενη αυτή ιστορία, ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του 72χρονου που είναι από την Αθήνα. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά και της οπλοκατοχής, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρικό όπλο Taser.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση