Λαμία: Έτσι έπιασαν τους κλέφτες που βούτηξαν το τσαντάκι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 08:00 Λαμία: Έτσι έπιασαν τους κλέφτες που βούτηξαν το τσαντάκι (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τα ψώνια με τις κλεμμένες κάρτες - Τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με το ΑΤ Στυλίδας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, τρεις Ρομά ηλικίας 29, 26 και 22 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί από τους συναδέλφους του ΑΤ Στυλίδας για τη δράση των ανωτέρω νεαρών στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου από ανασφάλιστο αυτοκίνητο είχαν αφαιρέσει ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα το ποσό των 40 ευρώ, διάφορες τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Οι Ρομά σύμφωνα με τη δικογραφία δεν έχασαν την ευκαιρία και αξιοποίησαν το πλαστικό χρήμα για διάφορες συναλλαγές που έφτασαν τα 146 ευρώ. Κάπως έτσι οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη τους και να ενημερώσουν τους λοιπούς σταθμούς, πληρώματα των οποίων τους εντόπισαν σε κατάστημα εστίασης στην είσοδο της Λαμίας.

Αν και αρχικά αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την κλοπή δεν άργησαν να παραδεχτούν την πράξη τους, ενώ υπέδειξαν και το σημείο που είχαν πετάξει τα υπόλοιπα - άχρηστα για κείνους - έγγραφα τα αοποία και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το όχημα με το οποίο κινούνταν οι τρεις Ρομά.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση