Δείτε εικόνες και βίντεο από τον ταύρο που αναστάτωσε τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 09:25 Δείτε εικόνες και βίντεο από τον ταύρο που αναστάτωσε τη Λαμία

Από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα στην οδό Παπαποστόλου σήμερα το πρωί - Ψάχνουν να βρουν από που διέφυγε το τρομαγμένο ζώο.

Από τις εικόνες που δεν βλέπεις κάθε μέρα στην πόλη, ήταν αυτή με έναν ταύρο να γυρίζει σε πολυσύχναστη οδό.

Συνέβη το πρωί στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, όταν το μεγάλο θηλαστικό έτρεχε ανάμεσα σε αυτοκίνητα, μηχανάκια και πεζούς!

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζώο κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου και διέσχισε κάθετα την οδό Παπαποστόλου. Την στιγμή εκείνη από τύχη δεν προκλήθηκε τροχαίο.

Έτσι βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης και όπως ήταν φυσικό είχε αφηνιάσει, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες άλλοτε έτρεχε και άλλοτε σταματούσε, μη ξέροντας που να πάει.

Στη συνέχεια ο ταύρος ανέβηκε την οδό Παπαποστόλου κατευθυνόμενος προς το κέντρο και ευτυχώς στο ύψος του "Κωτσόβολου" έστριψε προς την οδό Στουρνάρα.

Δείτε βίντεο από την είσοδο του ζώου στο δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, την οδό Παπαποστόλου, αλλά και τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του LamiaReport: 

Τελικά οι αστυνομικοί, που είχαν κινητοποιηθεί, κατάφεραν να τον οδηγήσουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου "Τσαλτάκη" που βρίσκεται δίπλα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε βίντεο από το ζώο εντός πλέον του στρατοπέδου:

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την είσοδο του στρατοπέδου όπου εγκλωβίστηκε ο ταύρος....

Το ζώο παρέμεινε μέσα στο στρατόπεδο, όπου με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, ακινητοποιήθηκε.

Από τις Αρχές εξετάζεται πως βρέθηκε το μεγάλο ζώο μέσα στον αστικό ιστό και φυσικά αναζητείται ο ιδιοκτήτης του. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση