Ιωάννα Τούνη: Με κρίνουν λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους
«Καρφί» από την Ιωάννα Τούνη για όσους σχολίασαν το ταξίδι της στη Σαουδική Αραβία.
Το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία έλαβε τέλος για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη, όπως αναφέρει το newsit.gr.
Το ζευγάρι πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, αλλά το ταξίδι από τη Σαουηδική Αραβία στην Ελλάδα είναι… μακρύ. Ανάμεσα στις στάσεις και στο transit, η Ιωάννα Τούνη βρήκε χρόνο να ανεβάσει κάποια stories και μεταξύ άλλων άφησε και τη… μπηχτή της για όσους σχολίασαν τις αναρτήσεις της «λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους».
«Συγγνώμη, εγώ δεν είμαι τώρα στα καλά μου, γιατί έχουμε πτήση από τα ξημερώματα βασικά. Από ό,τι κατάλαβες αυτό το ταξίδι έλαβε τέλος, οπότε είμαι στο δρόμο της επιστροφής ο οποίος είναι τεράστιος, γιατί η Αλ Ούλα είναι γενικά πολύ δυσπρόσιτη, είναι έρημος και πραγματικά δεν βολεύει καμία πτήση, έχει τεράστιες αναμονές.
Θα αλλάξουμε τώρα… δηλαδή πετάξαμε από Αλ Ούλα στην Ιορδανία και από Ιορδανία θα πάμε Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα πάμε μετά Θεσσαλονίκη. Και επίσης μετά εγώ αύριο, first thing in the morning, πηγαίνω Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται τώρα με αεροδρόμια. Αυτά λοιπόν, σε ένα γρήγορο update.
Δεν το βαριέμαι όμως, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Άξιζε; Μου ζητάς review για Αλ Ούλα; Καλά, γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Αλλά για να δούμε, άξιζε;» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στα βίντεο που ανέβασε.
Και στη συνέχεια έριξε και το «καρφί» της για όσους τη σχολίασαν μέσα από τις πρωινές εκπομπές.
«Εννοείται πως περάσαμε υπέροχα με τον Robbie. Και χαλάρωσε λίγο το μυαλό μου, ξεκουράστηκα ψυχικά και το είχα πολύ ανάγκη. Αν και από το λίγο που είδα στην Ελλάδα οι εκπομπές και τα πάνελ σχολιάζουν κάθε Story μου, και με κρίνουν λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους», τόνισε.
Και σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Με όση ειλικρίνεια έχω… ναι περάσαμε υπέροχα! Αλλά όχι δεν αξίζει να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για αυτό το ξενοδοχείο!
@j.touni Με όση ειλικρίνεια έχω… ναι περάσαμε υπέροχα! Αλλά όχι ΔΕΝ αξίζει να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για αυτό το ξενοδοχείο!!! Οι παροχές του, η εξυπηρέτηση, η πρόσβαση, το προσωπικό, το φαγητό … είναι πολύ φτωχά για την διαφήμιση που έχει το habitas alula!!! Τέλειο για το instagram, αλλά όχι για την πραγματικότητα! 😇❤️❤️ #hotelreview #alula #habitasalula #saudi ♬ original sound - Ioanna Touni
Οι παροχές του, η εξυπηρέτηση, η πρόσβαση, το προσωπικό, το φαγητό… είναι πολύ φτωχά για την διαφήμιση που έχει. Τέλειο για το instagram, αλλά όχι για την πραγματικότητα!».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.