Λαμία: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 15:12 Λαμία: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης

Αύριο απολογείται στην Ανακρίτρια Λαμίας ο δικηγόρος από την Αθήνα που κατηγορείται για ασέλγεια ανήλικης - Ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας ανέλαβε, ως πολιτική αγωγή, την υπεράσπιση της οικογένειας του μικρού κοριτσιού.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έκανε ο Δημοσιογράφος Γιάννης Σωτηρόπουλος για την υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας και όλο το Πανελλήνιο.

Ο φερόμενος δράστης που είναι δικηγόρος από την Αθήνα στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτρια Λαμίας αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Από την πλευρά της οικογένειας του κοριτσιού την υπόθεση ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο οποίος μίλησε στον απεσταλμένο του Star από την Αθήνα.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση