Οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων – προσληπτέων για τις ανταποδοτικές θέσεις των ΟΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 11:09 Οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων – προσληπτέων για τις ανταποδοτικές θέσεις των ΟΤΑ

Καμιά αλλαγή στην κατηγορία ΤΕ…

Εκδόθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 3Κ/2018, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ  (Υπουργείο Εσωτερικών), όπως διαμορφώθηκαν στο πλαίσιο της εξέτασης διαπιστώσεων των φορέων διορισμού και αιτήσεων θεραπείας υποψηφίων.

Οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δεν υπάρχουν αλλαγές.

Θυμηθείτε τα οριστικά αποτελέσματα όπως είχαν εκδοθεί τον περασμένο Ιούνιο ΕΔΩ.

Οι σύνδεσμοι για να δείτε τα ονόματα:

 Κατηγορία ΠΕ

 Κατηγορία ΔΕ

 Κατηγορία ΥΕ

Ή εναλλακτικά

 Κατηγορία ΠΕ

Κατηγορία ΔΕ

 Κατηγορία ΥΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση