Λαμία: Γκρεμίζουν τα στέκια τοξικομανών στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 08:53 Λαμία: Γκρεμίζουν τα στέκια τοξικομανών στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Επιτέλους...», λένε οι κάτοικοι της περιοχής που χαρακτηρίζουν «υγειονομική βόμβα» τα ετοιμόρροπα σπίτια δίπλα στο κέντρο της πόλης, που είχαν γίνει στέκια τοξικομανών.

Πριν από λίγες ημέρες ένας 36χρονος Λαμιώτης βρέθηκε νεκρός, μέσα στα χαλάσματα, έχοντας εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Δυστυχώς δεν ήταν ο μόνος, αφού την ίδια τραγική κατάληξη είχαν και άλλα εξαρτημένα άτομα, όπως λένε περίοικοι, που για περισσότερα από 15 χρόνια περίμεναν αυτή την ημέρα. Να δουν επιτέλους την μπουλντόζα να γκρεμίζει τα ετοιμόρροπα κτίσματα.

«Είναι μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης μας. Όχι μόνο θα γκρεμίσουμε τα ετοιμόρροπα κτίσματα, αλλά θα αναβαθμίσουμε και την περιοχή....», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο και ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σταυρογιάννη, για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την διαδικασία της κατεδάφισης και το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη της κατεδάφισης που ξεκίνησε από συνεργεία του Δήμου το πρωί της Παρασκευής:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση