Λαμία: «Επιχείρηση» κλεμμένα αυτοκίνητα στο Σπερχειό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 08:30 Λαμία: «Επιχείρηση» κλεμμένα αυτοκίνητα στο Σπερχειό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση των δύο εκ των τριών οχημάτων…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αρχών, για την ανέλκυση  των οχημάτων που αποκαλύφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (26/1) στην κοίτη του Σπερχειού ποταμού έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην παλιά γερμανική γέφυρα, μεταξύ Ανθήλης και Ροδίτσας.

Την επιχείρηση υποστηρίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη διάθεση γερανού, αλλά και το Λιμενικό με τη διάθεση πολύπειρου δύτη, ο οποίος κατάφερε να δέσει τα δύο από τα τρία οχήματα.

Ειδικότερα στην όχθη βγήκαν, το κόκκινο Toyota, που είχε κλαπεί από εργαζόμενο στο ΣΣ Λιανοκλαδίου και το έτερο όχημα που εικαζόταν – γιατί έτσι φαινόταν από ψηλά – ότι είχε καεί πριν βυθιστεί στα νερά του Σπερχειού.

Τελικά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καμένο αλλά λεηλατημένο και είχε παραμείνει πολύ καιρό μέσα στο ποτάμι.

Το τρίτο όχημα που έχει εντοπιστεί στο σημείο, που είναι το μαύρο Navara και είχε κλαπεί από την περιοχή της Δαμάστας, είναι ακριβώς κάτω από τη γέφυρα σε ένα σημείο με πολύ ρεύμα που ήταν δύσκολο να προσδεθεί σωστά για να ξεκολλήσει και η επιχείρηση αναβλήθηκε για την επομένη.

Το συγκεκριμένο όχημα, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ασφάλεια Λαμίας, καθώς ένα παρόμοιο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο "χτύπημα" που έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα.

Δείτε παρακάτω ένα εντυπωσιακό βίντεο με την προσπάθεια ανέλκυσης των κλεμμένων αυτοκινήτων από τον Σπερχειό.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση