Λαμία: ΒΙΝΤΕΟ με τα επεισόδια και τις συλλήψεις των οπαδών της Λάρισας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 10:12 Λαμία: ΒΙΝΤΕΟ με τα επεισόδια και τις συλλήψεις των οπαδών της Λάρισας

Έκλεισαν το δρόμο Λαμίας - Δομοκού και πετροβολούσαν τους αστυνομικούς - Τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας - Τέσσερις συλλήψεις. Οι δυο είναι ανήλικοι.

Η ΠΑΕ της Λάρισας είχε εκδώσει ανακοίνωση η οποία έκανε λόγο για επικίνδυνους οπαδούς οι οποίοι πάρα το απαγορευτικό της μετακίνησης θα έρθουν στη Λαμία για να δημιουργήσουν επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. (Διαβάστε τις λεπτομέρειες της ανακοίνωσης εδώ).

Από τις 7:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου δυνάμεις της αστυνομίας μπλόκαραν οπαδούς της ΑΕΛ στο ύψος του Σανατορίου και η απάντηση τους ήταν συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια και πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Μάλιστα δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας τραυματίστηκαν, Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπήσει στο χέρι του. Οι δυο αστυνομικοί, που είναι ελαφρά τραυματισμένοι, διακομίστηκαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Ακολούθησε επέμβαση της Αστυνομίας και μικρής έκτασης επεισόδια, ενώ έχουν γίνει και τουλάχιστον 4 συλλήψεις νεαρών.

Οι δύο από τους συλληφθέντες μάλιστα είναι ανήλικοι, 17 ετών, ενώ οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 19 και 20 ετών.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια και τις συλλήψεις:

Ο δρόμος Λαμίας - Δομοκού παρέμεινε κλειστός για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο σημείο και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με εκτροπή κυκλοφορίας από Ταράτσα και Δίβρη. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Δείτε και φωτογραφίες από τα όσα έγινα το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος της διασταύρωσης του Σανατορίου στη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση