Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 10:30 Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στη Φθιώτιδα

Αναμένεται αποτέλεσμα για γιατρό Κέντρου Υγείας που έδωσε δείγμα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μεγαλώνει η ανησυχία στην Ελλάδα αναλόγως με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα από όσα δείγματα έχει στείλει στα ειδικά εργαστήρια μέχρι σήμερα το Νοσοκομείο Λαμίας, είναι αρνητικά.

Τις τελευταίες ώρες δύο ακόμη περιστατικά απασχόλησαν τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Λαμίας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport προέρχονται από το χώρο της υγείας και συγκεκριμένα το ένα από τη Μονάδα Υγείας Λαμίας (πρώην ΙΚΑ) και το άλλο από ΚΥ του νομού.

Ειδικότερα μία γυναίκα υπάλληλος του πρωην ΙΚΑ που παρουσίασε κάποια ελαφριά συμπτώματα και ένας γιατρός από περιφερειακό ιατρείο του νομού, μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να εξεταστούν. Αμφότεροι δεν είχαν σοβαρές ενδείξεις και σε καμία περίπτωση το ιστορικό που ακολουθεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και αρχικά ειπώθηκε ότι δε θα δώσουν επίχρισμα και θα περιοριστούν στο σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η γυναίκα επεστρεψε στο σπίτι της, ενώ στην περίπτωση του γιατρού επειδή είναι πιο άμεση η επαφή του με τον υπόλοιπο κόσμο, πάρθηκε δείγμα το οποίο και εστάλη στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα Δευτέρα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και ο γιατρός δεν παρέμεινε στο κοντέινερ εξέτασης εν αναμονή του αποτελέσματος και επέστρεψε στο σπίτι του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση