Λαμία: Αναστάτωση στο Αστυνομικό Μέγαρο από «ύποπτο» κρούσμα κρατουμένου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 08:30 Λαμία: Αναστάτωση στο Αστυνομικό Μέγαρο από «ύποπτο» κρούσμα κρατουμένου

Ευτυχώς βγήκε αρνητικό το αποτέλεσμα χθες βράδυ και τα πράγματα ηρέμησαν...

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού σε αλλοδαπό κρατούμενο, δημιούργησε εύλογη ανησυχία σε όλο το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 26χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Παρασκευή 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη από την Ασφάλεια Λαμίας κατηγορούμενος για τη χασισοφυτεία που είχε αποκαλυφθεί σε δύσβατη και απόκρημνη περιοχή του όρους Καλλίδρομο, πάνω από την Ιερά Μονή Δαμάστας, στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κατά τη μεταγωγή του στην Αθήνα.

Κατά την εξέτασή του, η πληροφορία ότι το περασμένο διάστημα είχε περάσει από τη Μεγάλη Βρετανία, ανησύχησε τις Αρχές και πάρθηκε αμέσως δείγμα.

Το αποτέλεσμα βγήκε μόλις το βράδυ της Τετάρτης (25/3) και ευτυχώς ήταν αρνητικό, μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό όμως, αρκετοί αστυνομικοί που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του από διάφορες υπηρεσίες, ήταν σε αναμμένα κάρβουνα. Σημειώνεται ότι όσο ήταν στη Λαμία ο συλληφθείς δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτό μεγάλωνε ακόμη περισσότερο την ανησυχία.

Τελικά το αρνητικό τεστ, ηρέμησε όλον τον κόσμο, ωστόσο κατέδειξε για μία ακόμη φορά την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού ειδικά στις μέρες του κορωνοϊού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση