Λαμία: Καλούν τους «πιστούς» να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 08:22 Λαμία: Καλούν τους «πιστούς» να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες!

Με θλιμμένη φατσούλα καλούν για εισβολή στις εκκλησίες! Το μήνυμα στο εικόνισμα στο κέντρο της πόλης που κατέγραψε ο φακός του LamiaReport - Έβαλαν ανάλογες αφίσες και στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα - Πέταξαν τρικάκια με το ίδιο περιεχόμενο και στο Δομοκό.

Πρόσκληση – πρόκληση από άγνωστο που χρησιμοποίησε το εικονισματάκι στη συμβολή της οδού Καζούλη με Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, για να στείλει μηνύματα απείθειας κατά παράβαση και των εντολών της Ιεράς Συνόδου.

Ειδικότερα το μήνυμα που αναρτήθηκε, ίσως όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αναφέρει: «ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ :-(» με το μήνυμα να κλείνει με τα κατάλληλα σημεία στίξης που σχηματίζουν θλιμμένη φατσούλα.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες στην περιοχή του Δομοκού κάποιοι πέταξαν "τρικάκια" με το ίδιο περιεχόμενο.

Είναι γεγονός ότι πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί στεναχωριούνται από την καραντίνα που έχει επιβληθεί και στις Ιερές Ακολουθίες, όμως η πίστη προς τον Ιησού Χριστό δεν επιδεικνύεται μόνο από την παρουσία μας στους Ναούς.

Προτροπές για εισβολή στις εκκλησίες φαντάζουν πολύ μακρινές από την αποστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Και στον Άγιο Αθανάσιο

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε και τις επόμενες φωτογραφίες από τον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», είναι το μήνυμα που αναγράφεται πάνω στην αφίσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση