Θρήνος στη Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 19χρονος με μηχανή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 21:02 Θρήνος στη Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 19χρονος με μηχανή (φώτο αρχείου)

Το άτυχο παλικάρι έπεσε με τη μηχανή στα βράχια και κατέληξε στη θάλασσα - Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Αρκίτσα.

Η πρωινή βόλτα του 19χρονου το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία της Αρκίτσας στάθηκε μοιραία για τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 19χρονος γύρω στις 11:00΄το πρωί κινούταν με μηχανή εντούρο στον παραλιακό επαρχιακό δρόμο από Αρκίτσα προς Λιβανάτες.

Στην παραλία Σχοινιά, λίγο πιο πέρα από τα καλοκαιρινά μπαράκια, ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο, η μηχανή βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια.

Δυστυχώς ο νεαρός αναβάτης χτύπησε άσχημα με το κεφάλι στα βράχια και μαζί με τη μηχανή κατέληξε στην άκρη της θάλασσας.

Ξεψύχησε στο δρόμο

Διερχόμενος οδηγός, που είδε το παιδί με τη μηχανή στην παραλία, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο, ενώ κάποιοι προσπάθησαν με μαλάξεις να κρατήσουν τον 19χρονο ζωντανό.

Ο νεαρός, που είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διακομίστηκε αρχικά στο ΚΥ Αταλάντης, όπου έγινε η πρώτη φροντίδα και στη συνέχεια το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το νοσοκομείο Λαμίας.

Δυστυχώς, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο στο ύψος της Ανθήλης, ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας τη θλίψη όχι μόνο στη Λοκρίδα, αλλά σε όλο το νομό.

Ο 19χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Το Α.Τ. Λοκρών έχει αναλάβει την προανάκριση για την θανατηφόρα εκτροπή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση