«Ύποπτο» κρούσμα την «κοπάνησε» από το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαΐου 2020 09:06 «Ύποπτο» κρούσμα την «κοπάνησε» από το Νοσοκομείο Λαμίας

Νεαρή ρομά όταν της ζητήθηκε να νοσηλευτεί στον ειδικό χώρο στο πέτρινο κτίριο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, εξαφανίστηκε και την έψαχνε η αστυνομία…

Την κινητοποίηση της αστυνομίας και των υγειονομικών υπηρεσιών, προκάλεσε η ανεύθυνη συμπεριφορά μιας 27χρονης Ρομά, η οποία διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (2/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Κατόπιν επικοινωνίας της ίδιας με τον ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ, τα συμπτώματά της χαρακτηρίστηκαν ως «ύποπτα» και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, διακομίστηκε από το σπίτι της στη νότια Λαμία στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, μέσα σε αυτά και το δείγμα για covid-19.

Όπως συμβαίνει με όλα τα «ύποπτα» περιστατικά, της ζητήθηκε να μεταφερθεί στο πέτρινο κτίριο για ένα 24ωρο, εωσότου βγουν και τα αποτελέσματα για τον νέο κορωνοϊό. Εκείνη ωστόσο προτίμησε να εξαφανιστεί, θέτοντας όλο το μηχανισμό σε κινητοποίηση.

Η Ρομά είχε ήπια συμπτώματα βήχα και πυρετού και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, σύμφωνα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

* Ο εντοπισμός της όπως αναμενόταν ήταν θέμα μερικών ωρών αφού ήταν γνωστά όλα τα στοιχεία της και πλέον βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να βγει το αποτέλεσμα που όλοι πιστεύουν ότι θα είναι αρνητικό, καθώς και οι εξετάσεις της δεν έδειξαν κάτι που να δικαιολογεί τα όσα εξιστόρησε στον ΕΟΔΥ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση