Λαμία: «Δεν υπάρχει κορωνοϊός, γιατί να φορέσω μάσκα; Είναι όλα συνωμοσίες»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 07:38 Λαμία: «Δεν υπάρχει κορωνοϊός, γιατί να φορέσω μάσκα; Είναι όλα συνωμοσίες»

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι οδηγοί των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας - Δεν έφευγε το αστικό γιατι κάποιοι είχαν μπει χωρίς μάσκα και αρνιόντουσαν να κατέβουν - Τελικά ήρθε η αστυνομία.

Το αστικό ήταν γεμάτο επιβάτες και έπρεπε να ξεκινήσει για τον προορισμό του. Όμως αυτό δεν εγινε γιατι είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο, από αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στη Λαμία και σε άλλες πόλεις με εκείνους που δεν πειθαρχούν στα μέτρα και τις οδηγίες. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Στο συγκεκριμένο αστικό ήταν τρεις επιβάτες χωρίς μάσκα. Όταν ο οδηγός τους ειπε να φορέσουν μάσκες ή να κατέβουν, κάποιοι από αυτούς του επιτέθηκαν φραστικά και τον απείλησαν. Ο οδηγός αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο ένας επιβάτης συμμορφώθηκε, ενώ από τους δυο ανήλικους ρομά που δεν φορούσαν μάσκα οι αστυνομικοί ζήτησαν να κατέβουν από το αστικό και να τους ακολουθήσουν.

Ποιος κορωνοϊός; Όλα είναι συνωμοσίες

Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι ρομά που δεν φορούν μάσκες στα αστικά. Είναι και άλλοι επιβάτες οι οποίοι μαλιστα όταν οδηγός τους κάνει σύσταση ή παρατήρηση, δέχονται "αποστομωτικές" απαντήσεις σε έντονο ύφος.

«Γιατί να βάλω μάσκα; Πιστεύεις ότι υπάρχει κορωνοϊός. Όλα είναι συνωμοσίες, μην τα πιστεύεις....», είναι μερικές από τις συχνές ατάκες που ακούνε οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων.

«Θέλουν να μας φυτέψουν τα τσιπάκια, να μας φακελώσουν. Όλα είναι ψέματα. Ξυπνήστε....», λένε και στους άλλους "ψεκασμένους" επιβάτες, όπως τους χαρακτηρίζουν, που περιμένουν υπομονετικά με τη μάσκα τους για να ξεκινήσει το λεωφορείο και να πάνε στον προορισμό τους.

Δείτε εικόνες από το σημερινό επεισόδιο στην πλατεία Πάρκου με το αστικό λεωφορείο που τελικά έφυγε με καθυστέρηση 20΄ περίπου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση