Θρήνος στη Βόρεια Εύβοια από το θάνατο Δημοτικού Συμβούλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 08:14 Θρήνος στη Βόρεια Εύβοια από το θάνατο Δημοτικού Συμβούλου

Από τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στο Μαντούδι από τον αδόκητο χαμό του 52χρονου δημοτικού συμβούλου Τάσου Βούλγαρη.

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοτικού συμβούλου και εκπαιδευτικού, από οξύ έμφραγμά του μυοκαρδίου ανέφερε τα εξής:

«Ο Τάσος επί σειρά ετών ήταν δημοτικός σύμβουλος και ανήκε στο στενό πυρήνα των συνεργατών μου. Συνεδριάζει εκτάκτως δια περιφοράς το δημοτικό Συμβούλιο ώστε. 1 ) να αποφασίσει να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος 2) να εκφράσει τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Βούλγαρη».

Και η συλλυπητήρια ανακοίνωση των συναδέλφων του:

«Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου και φίλου Τάσου Βούλγαρη, στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Ο Τάσος Βούλγαρης έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου βυθίζοντας στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα της Εύβοιας».

* Η κηδεία του Τάσου Βούλγαρη θα γίνει το Σάββατο 13 Ιουνίου προκειμένου να παραστεί η κόρη του που βρίσκεται στην Κίνα σε επαγγελματικό ταξίδι με τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση