Λαμία: Ο Δήμος βγήκε στα cafe για ενημέρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 07:55 Λαμία: Ο Δήμος βγήκε στα cafe για ενημέρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Υπενθύμισαν σε επαγγελματίες και θαμώνες ότι ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ και ότι πρέπει να εφαρμόζουμε τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών...

Καμπάνια ενημέρωσης ξεκίνησε ο Δήμος Λαμιέων για τον κορωνοϊό στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου δυστυχώς και στην περιοχή μας παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού.

«Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, που το προηγούμενο διάστημα είχαν βάλει λουκέτο στα καταστήματά τους, αλλά θα πρέπει να τηρούμε και τα μέτρα....», είπε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος.

«Μετά το πρώτο σοκ με τα θετικά κρούσματα στη Λαμία, αλλά και τα ευχάριστα αποτελέσματα στη συνέχεια, αφού όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.....», τόνισε και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, που μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Ρίζο και ανθρώπους της Δημοτικής Αστυνομίας, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, βγήκαν στο κέντρο της πόλης για να μοιράσουν φυλλάδια και να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης, αλλά και τους πελάτες για τα μέτρα που πρέπει να τηρούν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες την πρωτοβουλία ενημέρωση που ξεκίνησε ο Δήμος Λαμιέων για τον κορωνοΐό.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση