Λαμία - Κορωνοϊός: Επέστρεψαν στο σπίτι τους εγγονός και γιαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 08:00 Λαμία - Κορωνοϊός: Επέστρεψαν στο σπίτι τους εγγονός και γιαγιά

Αποσωληνώθηκε στη ΜΕΘ ο 86χρονος παππούς. Θέμα ωρών η έξοδος από το Νοσοκομείο της κόρης…

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού. Μετά τα συνεχιζόμενα αρνητικά τεστ, εξίσου ευχάριστα είναι τα νέα από την πορεία της υγείας όσων ασθένησαν.

Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας (22/6) επέστρεψαν στη Λαμία και το σπίτι τους ο 28χρονος εγγονός και η 80χρονη γιαγιά του, που νοσηλευόντουσαν σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο νεαρός ήταν πολύ καλά από μέρες και παρέμεινε δίπλα στη γιαγιά του εωσότου και των δύο τα τεστ βγουν αρνητικά στην covid-19 για να μπορέσουν να πάρουν εξιτήριο.

Πολύ καλά όμως είναι τα νέα και από τη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας. Ο 86χρονος παππούς αποσωληνώθηκε με επιτυχία και όλοι θέλουν να ελπίζουν ότι θα καταφέρει να βγει νικητής από την επικίνδυνη ασθένεια. Την ίδια ώρα η κόρη του είναι πολύ καλά στην υγεία της, παρέμενε όμως θετική στον ιό και εξακολουθεί η νοσηλεία της.

Θυμίζουμε ότι από την τελευταία περιπέτεια με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, άλλη μία οικογένεια  είχε βγει θετική (πατέρας – μάνα και δύο παιδάκια), όπως και ένας ακόμη φίλος του 28χρονου στην Αταλάντη.

Για όλους τα νέα είναι επίσης ευχάριστα, καθώς φέρεται να πέρασαν την ασθένεια χωρίς σοβαρά συμπτώματα ή άλλες επιπλοκές.

Σημειώνουμε ότι τα τεστ από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ συνεχίζονται όπως επίσης και στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο έλεγχος αντισωμάτων σε όλους τους εργαζόμενους των Δομών υγείας της Στερεάς Ελλάδας. Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και περιφερειακά ιατρεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση