Καμένα Βούρλα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 08:12 Καμένα Βούρλα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, πρόλαβε πολύ δύσκολες καταστάσεις…

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (23/6) στο κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Ράδιο» δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Το άλλοτε διάσημο ξενοδοχείο, εγκαταλελειμμένο πλέον, στέκει σαν σκιάχτρο σε ένα σημείο όπου σε κοντινή απόσταση περνούν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της λουτρόπολης.

Η πυρκαγιά όμως που ξέσπασε λίγο πριν τις 11:30’ το βράδυ στο φρεάτιο του ασανσέρ, πιστοποίησε πως δεν χαλά μόνο την αισθητική της όμορφης πόλης, αλλά αποτελεί και πηγή κινδύνου για απρόβλεπτη ζημιά.

Δείτε ένα μικρής διάρκειας βίντεο από την κατάσβεση:

Η άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών του Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου με δύο οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή τους Γιώργο Μπόνο πρόλαβε τα άσχημα, καθώς γύρω από το κτίριο υπήρχε «άφθονη βλάστηση» δείγμα της εγκατάλειψης του χώρου από τους ιδιοκτήτες του. Κανείς δε θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν η φωτιά έφευγε από το κτίριο.

Για αυτό το λόγο από τους πυροσβέστες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το κτίριο για την ύπαρξη κάποιας άλλης εστίας, όπως και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Καμένων Βούρλων, αλλά και από τους ανθρώπους του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Αντύπα Αντύπα αλλά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν  στο σημείο.

Από την Πυροσβεστική θα διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση