Σοκ: Δάσκαλος πιάστηκε στα πράσα με μαθήτρια μέσα στο αυτοκίνητο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 08:12 Σοκ: Δάσκαλος πιάστηκε στα πράσα με μαθήτρια μέσα στο αυτοκίνητο!

Σοκάρει η νέα υπόθεση αποπλάνησης νεαρής μαθήτριας από εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της από το Δημοτικό!

Σοκάρει η είδηση ότι συνελήφθη 51χρονος εκπαιδευτικός, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του βραδινές ώρες ένα κορίτσι 15 μόλις ετών, με το οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (6/7) και η σύλληψη έγινε από την Ασφάλεια Χαλκίδας που παρακολουθούσε τον 51χρονο δάσκαλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, στην οποία ο εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε Δημοτικό Σχολείο της Ερέτριας, παρουσιαζόταν να διατηρεί σχέση με μαθήτρια του Γυμνασίου, σχέση που κρατούσε από τότε που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό!

Διετάχθη διερεύνηση της υπόθεσης, με το Τμήμα Ασφαλείας να φθάνει στη σύλληψη του 51χρονου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ εξετάζεται, μετά την ιατροδικαστική έκθεση και η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι φυσιολογικό να έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρη τη χώρα που μόλις προσπαθούσε να «χωνέψει» την περίπτωση του καθηγητή Φυσικής στην Ηλιούπολη που διατηρούσε σχέση με 14χρονη!

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση