«Έφυγε» ξαφνικά ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας - Σήμερα το τελευταίο αντίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 08:47 «Έφυγε» ξαφνικά ένα από τα καλύτερα παιδιά της Λαμίας - Σήμερα το τελευταίο αντίο

«Πάγωσε» η πόλη στο άκουσμα της είδησης για το χαμό του Λάμπρου, που ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά της πόλης.

Ήταν μόλις 35 ετών και ήταν κυριολεκτικά ένα παιδί μάλαμα. Γι αυτό και όσοι γνώριζαν τον Λάμπρο Κλεάνθη τον αγαπούσαν πραγματικά. Ήταν τόσο ευγενικός και δοτικός σαν χαρακτήρας, που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή.

Άριστος οικογενειάρχης και δουλευταράς. Έκανε δυο δουλειές για να μην λείψει τίποτα από την αγαπημένη του σύζυγο και τη λατρεμένη κορούλα του, ηλικίας 5 ετών.

Το βράδυ δούλευε σεκιουριτάς και το πρωί ντελιβεράς στο Petit Cafe, στην πλατεία Πάρκου, το οποίο Δευτέρα και Τρίτη θα παραμείνει κλειστό, για την απώλεια του αγαπημένου τους συναδέλφου.

«Έσβησε» από τη μια στιγμή στην άλλη

Ο 35χρονος Λάμπρος βγήκε τo βράδυ της Κυριακής μια βόλτα με την οικογένειά του και φίλους τους για να ξεσκάσουν. Την ώρα που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο καταστήματος εστίασης ο 35χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαφνικά λύγισε.

Ακολούθησε πανικός. Στο χώρο βρισκόταν νοσηλεύτρια που γνώριζε από πρώτες βοήθειες και προσπαθησε μαζί με άλλους να βοηθήσουν τον άτυχο Λάμπρο, αλλά δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε.

Και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 35χρονο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το πρωί της Δευτέρας στην πόλη της Λαμίας, αφού ο Λάμπρος ήταν και δημοφιλής και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη (4/8) στις 12:00' το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από όλη την ομάδα του LamiaReport, που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση