Λαμία: Πάλι χαμός έξω από τα δικαστήρια για νέα προφυλάκιση Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 08:12 Λαμία: Πάλι χαμός έξω από τα δικαστήρια για νέα προφυλάκιση Ρομά

Μέλος της εγκληματικής ομάδας που «χτυπούσε» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτια με κλεμμένα αυτοκίνητα…

Προφυλακίστηκε ένας ακόμη από τους Ρομά που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα ΑΤΜ και τα χρηματοκιβώτια, μετά την απολογία του σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα Λαμίας.

Επρόκειτο για έναν 25χρονο που διέμενε στην Ανθήλη κει είχε αποφύγει τη σύλληψη στη μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου και είχε ως αποτέλεσμα  την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας.

Η σύλληψη του είχε ανακοινωθεί από την αστυνομία την περασμένη Δευτέρα.

Μετά το άκουσμα της απόφασης των Δικαστικών Λειτουργών για την προφυλάκιση του 25χρονου, συγγενείς του έξω από τα Δικαστήρια ξέσπασαν σε κλάματα και φωνές, σκηνές που είχαν επαναληφθεί και στις προηγούμενες αποφάσεις για προφυλάκιση μελών της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα ηλικίας 34, 23, 25 και 37 ετών, με τα δύο τελευταία να είναι αδέλφια. Επίσης ένας 27χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ άλλα έξι άτομα έχουν αφεθεί ελεύθερα με διάφορους περιοριστικούς όρους.

Σημειώνουμε ότι στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής Α.Τ.Μ. τραπεζών, έξι (6) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, δεκαέξι (16) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών οχημάτων.

Τα κλεμμένα αυτοκίνητα στη συνέχεια τα πετούσαν στο Σπερχειό ποταμό δίπλα από την Ανθήλη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση