Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι που πέθανε αγκαλιασμένο στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 10:04 Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι που πέθανε αγκαλιασμένο στην Εύβοια

Μόλις ένα χρόνο ήταν παντρεμένοι και είχαν πάει για Σαββατοκύριακο στην Αμφιθέα όπου τους βρήκε το κακό…

Ο 42χρονος Γιάννης Τριάντος και η 38χρονη σύζυγός του Καλλιόπη Χαρτοφίλη βρέθηκαν νεκροί, αγκαλιασμένοι, αργά το απόγευμα της Κυριακής (9/8) στην Αμφιθέα Ευβοίας.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr που επικαλείται μαρτυρίες συγγενών του Γιάννη Τριάντου - από τη Μουριά Τρικάλων- το ζευγάρι, το οποίο είχε παντρευτεί μόλις προ έτους, είχε πάει για να περάσει το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια.

Τα ορμητικά νερά από την πρωτοφανή καταιγίδα τους βρήκαν πιθανότατα στον ύπνο και οι δυο τους βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.

(Ο άτυχος 42χρονος)

Η ιστορία του Γιάννη και της Πόπης, του νιόπαντρου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στην εξοχική τους κατοικία, αλλά και ο θάνατος του 8 μηνών βρέφους θυμίζουν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του τα ξημερώματα της Κυριακής, στέλνοντάς τους στο θάνατο.

Ο 42χρονος Γιάννης και η 38χρονη Πόπη, είχαν μόλις ένα χρόνο που είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Διατηρούσαν μια μικρή επιχείρηση στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα ένα κομμωτήριο το οποίο θα παρέμενε κλειστό για λίγες ημέρες τον Αύγουστο προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Βρήκαν το σπίτι που έμελλε να γίνει ο υγρός τους τάφος. Ένα μικρό σπίτι δίπλα στον ποταμό. Η «Θάλεια» φούσκωσε επικίνδυνα το ποτάμι και ο χείμαρρος που δημιουργήθηκε πλημμύρισε τα πάντα.



Την ώρα της φονικής κακοκαιρίας το ζευγάρι βλέποντας να μπαίνει το νερό από παντού στο σπίτι, προσπάθησε απεγνωσμένα να βρει τρόπο να ξεφύγει. Μάταια όμως. Οι πόρτες και τα κάγκελα δεν τους άφηναν περιθώριο διαφυγής. Έμειναν μέσα στο σπίτι, εκεί που ώρες αργότερα τους βρήκαν νεκρούς οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ανάμεσα σε έπιπλα και φερτά υλικά που είχε κατεβάσει ο ποταμός. Η στάθμη του νερού μέσα στο σπίτι είχε ξεπεράσει τα δυόμισι μέτρα ύψος, πάνω και από τα παράθυρα του σπιτιού. Ο χείμαρρος τα ισοπέδωσε όλα και το ζευγάρι δεν είχε κανένα τρόπο διαφυγής .

Τραγική ειρωνεία η φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι ο Γιάννης και η Πόπη και έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο facebοok γράφουν: «Όταν είσαι στον παράδεισο με ότι αγαπάς»!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση