Σιδερά - Χουλιάρα και Αργυρόπουλος οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 09:00 Σιδερά - Χουλιάρα και Αργυρόπουλος οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα

Τοποθετούνται για ένα μεταβατικό στάδιο 116 Διευθυντές εωσότου ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) οι 116 προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αντικαθιστούν τους μέχρι τώρα υπηρετούντες των οποίων η θητεία είχε λήξει στις 31/7/2018 και ο νόμος βάσει του είχαν επιλεγεί έχει κριθεί αντισυνταγματικός και οι τοποθετήσεις ορισμένων εξ αυτών έχουν ήδη ακυρωθεί.

Οι προσωρινοί Διευθυντές Εκπαίδευσης τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα μέχρι να θεσπισθεί και να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Στη Φθιώτιδα οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης για την Πρωτοβάθμια είναι η Γιώτα Σιδερά - Χουλιάρα και για τη Δευτεροβάθμια ο Κώστας Αργυρόπουλος.

«Η επιλογή τους έγινε κατόπιν εισήγησης πενταμελούς Συμβουλίου Επιλογής, αποτελούμενου από πανεπιστημιακούς (που προτάθηκαν από τα ΑΕΙ) και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και διοίκησης, βάσει των επιστημονικών, διδακτικών και διοικητικών προσόντων των υποψηφίων, τα οποία ισχύουν σε ανάλογες περιπτώσεις επιλογής προσωρινών στελεχών εκπαίδευσης», αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δείτε όλες τις τοποθετήσεις για την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση