Ατέλειωτος θρήνος στη Λαμία: Σκοτώθηκε νεαρός Λαμιώτης με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 08:02 Ατέλειωτος θρήνος στη Λαμία: Σκοτώθηκε νεαρός Λαμιώτης με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ειδήσεις για τη Λαμία - Μοιραία σύγκρουση για νεαρό Λαμιώτη δικυκλιστή μέσα στην πόλη - Σήμερα το απόγευμα η κηδεία.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν τις 12:00΄ το μεσημέρι της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αμφικτυόνων στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 26χρονος δικυκλιστής κινούταν κανονικά επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς το Παγκράτι.

Από την αντίθετη κατεύθυνση κινούταν ένα αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Αμφικτυόνων, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι.

Ο 26χρονος δικυκλιστής έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα και δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι.

Στο σημείο του τροχαίου υπήρχε το κράνος του δικυκλιστή, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το φορούσε ή όχι, ή αν το φορούσε χωρίς να είναι κουμπωμένο με αποτέλεσμα να φύγει με τη σύγκρουση και να χτυπήσει με το κεφάλι στο οδόστρωμα.

Το τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι το παιδί διακομίστηκε νεκρό στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια.

Η τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει να ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία:

Η κηδεία του 26χρονου Κώστα Ζαγγογιάννη θα γίνει στις 6:00' το απόγευμα της Πέμπτης στην Ξηριώτισσα.  Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για το Ορφανοτροφείο Θηλέων της πόλης μας. Θα υπάρχει ειδικό κουτί για το σκοπό αυτό στην είσοδο της εκκλησίας στην Ξηριώτισσα. 

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του τραγικού συμβάντος:

Δείτε βίντεο από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση