Φθιώτιδα: Ποιος έκανε τραπέζι στον Κώστα Καραμανλή σε γνωστή ταβέρνα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 08:08 Φθιώτιδα: Ποιος έκανε τραπέζι στον Κώστα Καραμανλή σε γνωστή ταβέρνα;

Το μενού ενός πρώην πρωθυπουργού στη Ρούμελη…

Είναι γνωστή η αγάπη του Κώστα Καραμανλή για τη Ρουμελιώτικη κουζίνα, ακόμη και πριν την εκλογή του ως πρωθυπουργός της χώρας.

Τώρα έχοντας πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο οι εξορμήσεις είναι πολύ πιο εύκολες, όπως αυτή που πραγματοποίησε το Σάββατο (5/9) στη δυτική Φθιώτιδα.

Η φωτογραφία που ανάρτησε γνωστή ταβέρνα στη Μακρακώμη με τον πρώην  πρωθυπουργό δεν αφήνει περιθώρια για διάψευση.

Το ρεπορτάζ δε, θέλει τον κ. Καραμανλή να είναι προσκαλεσμένος του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Φούρλα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αργά το μεσημέρι στην ταβέρνα «Κολοτούμπας» έξω από τη Μακρακώμη στο δρόμο για Πλατύστομο, με τα «ορεκτικά» στο τραπέζι να περιλαμβάνουν κοκορέτσι και σπληνάντερο σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια που ήταν το κυρίως πιάτο.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φανερά αδυνατισμένος αλλά και ευδιάθετος, δεν χάλασε το χατίρι των ανθρώπων του καταστήματος και πόζαρε μαζί τους, ωστόσο  η φωτογραφία δημοσιεύτηκε δύο μέρες αργότερα.

Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, οι δυο τους πάντως γνωρίζονται πολύ καλά με τον κ. Φούρλα να  έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στην Κυβέρνησή του. Μάλιστα ακριβώς 13 χρόνια πριν, το 2007 είχε παραιτηθεί από αυτή τη θέση σε μία κίνηση που είχε αιφνιδιάσει και τον πολιτικό του προϊστάμενο υπουργό Εσωτερικών και αργότερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση