Σε «κόκκινο συναγερμό» η Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 18:00 Σε «κόκκινο συναγερμό» η Φθιώτιδα

Έκκληση από τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα για αυξημένη προσοχή τις επόμενες 20 ώρες…

Στη Φθιώτιδα φαίνεται να καταλήγουν τα περισσότερα σύννεφα από τον κυκλώνα «Ιανό» σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας είναι στο κόκκινο όσον αφορά τα ακραία φαινόμενα που φέρνει ο κυκλώνας σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», μας λέει ο κ. Καρακάντζας που περιγράφει ένα κρίσιμο 20ωρο με μεγάλη ένταση των φαινομένων.

«Το σύστημα είναι δυναμικό και δυστυχώς αλλάζει, για αυτό όλη η Περιφερειακή Ενότητα είναι σε συναγερμό για το επόμενο 20ωρο. Τα όσα είδαμε μέχρι τώρα είναι τα προεόρτια, καθώς η ένταση των φαινομένων αναμένεται να αυξηθεί. Όλος ο μηχανισμός είναι σε επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα για να επέμβει όπου χρειαστεί. Θερμή παράκληση όμως προς τους πολίτες να μηδενίσουν τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ώρες και για τις απολύτως απαραίτητες να συνεννοούνται με τις τοπικές αρχές. Πριν ξεκινήσουν να ενημερώνονται για το τι ακριβώς επικρατεί στην περιοχή τους».

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία του κυκλώνα πατώντας ΕΔΩ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση