Αυτός είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 10:02 Αυτός είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας

Αναμένεται η επίσημη δημοσίευση του διορισμού του…

Μπορεί να άργησε μερικούς μήνες αλλά τελικά το Νοσοκομείο Λαμίας έχει και πάλι Διοικητή, λίγες μόνο ημέρες μετά από τη δημοσίευση του ονόματος του Αναπληρωτή του.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του LamiaReport ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς, αναλαμβάνει πλέον σε ρόλο Διοικητή στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Λαμίας.

Η υπόθεση Διοικητή, είχε κολλήσει στους κυβερνητικούς μηχανισμούς από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είχε δεχτεί την παραίτηση Χατζημαργαρίτη, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Έκτοτε ο Ανδρέας Κολοκυθάς ανέλαβε ουσιαστικά και ρόλο Διοικητή, θέση που παιζόταν γύρω από πολλά ονόματα πριν ξεσπάσει η πανδημία. Οι άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου Λαμίας όμως που ορίσθηκε ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο αναφοράς για την covid-19 στην 5η ΥΠΕ, δεν επέτρεψε στην ηγεσία του Υπουργείου να κάνει πειραματισμούς ειδικά με τις πιέσεις που δεχόταν για κομματικά στελέχη, με αποτέλεσμα ο κ. Κολοκυθάς να επωμιστεί μόνος του, με υπηρεσιακό - ουσιαστικά - ΔΣ, να βγάλει τη δύσκολη περίοδο μέχρι σήμερα.

Προφανώς και αυτό ήταν το πιο σημαντικό προσόν στο βιογραφικό του, για να αναλάβει πλέον και επίσημα ως Διοικητής, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί με τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση