Λαμία: Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης - Δύο τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 09:03 Λαμία: Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης - Δύο τραυματίες

Η νύχτα έγινε μέρα στα Καλύβια Λαμίας με τις απανωτές εκρήξεις να σκορπούν τον πανικό στην περιοχή - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα - Εκκενώθηκαν δυο οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την αποθήκη με τις φιάλες υγραερίου.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00’ το βράδυ της Πέμπτης (17/12) σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου στην οδό Σπύρου Μελά στα Καλύβια.

Προκλήθηκε ισχυρότατη έκρηξη που σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή ενώ προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά.

«Σείστηκαν όλα τα σπίτια. Πεταχτήκαμε έξω τρομαγμένοι και είδαμε μια τεράστια φλόγα σαν μανιτάρι. Ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις - τέσσερις απανωτές δυνατές εκρήξεις ...» είπε ένας κάτοικος στο LamiaReport.

Αν και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλες σχεδόν τις δυνάμεις της, έθεσε πολύ γρήγορα την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, μία αναζωπύρωση και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης που εκείνη την ώρα επιχειρούσε κατάσβεση και έλεγχο του χώρου, αλλά και ένα ακόμη άτομο που είχε σχέση με την αποθήκη και βρισκόταν κοντά.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης:

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί νέος συναγερμός και να διαταχθεί εκκένωση της περιοχής από κατοίκους για το φόβο νέας μεγάλης έκρηξης. Εκκενώθηκαν δυο οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την αποθήκη και οι κάτοικοι οδηγήθηκαν στην πλατεία των Καλυβίων.

Δείτε βίντεο:

Για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Ο πολίτης ωστόσο φέρεται να έχει ελαφρά εγκαύματα με αποτέλεσμα να εξεταστεί η μεταφορά του σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο των Αθηνών.

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση