Διασωληνώθηκε 43χρονος Λαμιώτης που νοσηλευόταν στο πέτρινο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 08:06 Διασωληνώθηκε 43χρονος Λαμιώτης που νοσηλευόταν στο πέτρινο

Γεμάτη ΜΕΘ και Κλινική covid. 70 άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας εισήλθε 43χρονος Λαμιώτης που διασωληνώθηκε στο Πέτρινο κτίριο μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός.

Πρόκειται για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που δοκιμάζει το σκληρό πρόσωπο της covid-19 και ο οποίος είχε εισαχθεί μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη (17/12) στο Πέτρινο κτίριο έχοντας δύσπνοια.

Έτσι η ΜΕΘ κορωνοϊού του ΓΝ Λαμίας είναι και πάλι γεμάτη με 12 περιστατικά, με τα μισά από αυτά πλέον να είναι από τη Φθιώτιδα (5 άνδρες - 1 γυναίκα). Τα υπόλοιπα έξι (6) είναι τέσσερις άνδρες από Καρδίτσα και δύο από Λάρισα.

Όμως και στην Κλινική covid του Πέτρινου κτιρίου τα πράγματα για πολλοστή εβδομάδα βαίνουν... οριακά με 60 ασθενείς (58 αυτή τη στιγμή). Παρά τα 2+3 εξιτήρια που δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν ανάλογες εισαγωγές, επιβεβαιώνοντας ότι ο ιός εξακολουθεί και βρίσκεται ανάμεσά μας. Και το χειρότερο είναι ότι σχεδόν τα μισά περιστατικά εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα που χρειάζονται νοσηλεία.

Στο πέτρινο τέλος, εξακολουθούν και νοσηλεύονται τέσσερα (4) περιστατικά από το Γηροκομείο όπου νόσησαν όλοι οι τρόφιμοι και μεγάλο μέρος του προσωπικού του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση