Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό πατέρας ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 10:00 Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό πατέρας ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία

Μία 11αδα ενεργά κρούσματα στην ομάδα…

Το σκληρό του πρόσωπο έδειξε ο κορωνοϊός στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία.

Από τις 12 Δεκεμβρίου που είχαμε το πρώτο θετικό τεστ και μέχρι τις 22 που έγιναν οι τελευταίες δειγματοληψίες, βρέθηκαν συνολικά 11 ποδοσφαιριστές θετικοί στην covid-19! Στον ΠΑΣ Λαμία μάλιστα όλα τα κρούσματα ήταν ποδοσφαιριστές σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες που ανέβαλαν παιχνίδια με θετικούς στην covid, μασέρ, ιατρούς αποκατάστασης κλπ.

Πέρα όμως από θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας, σε μια κουβέντα που κακώς άνοιξε από αντίπαλο σωματείο, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία πολύ επικίνδυνη ασθένεια που έχει κόψει το νήμα της ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και θα έπρεπε να αξιολογούμε πρωτίστως καταστάσεις υγείας. Μην ξεχνάμε ότι ο αρχηγός της Λαμίας Λουκάς Βύντρα κάνει Χριστούγεννα στο Νοσοκομείο, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η ασθένεια. Στο ίδιο κτίριο στην κλινική covid νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) πατέρας ποδοσφαιριστή που διαγνώσθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα και άλλα μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών περνούν την ασθένεια στο σπίτι χωρίς ευτυχώς ανησυχητικά συμπτώματα. Δεν παύει όμως να είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους και μάλιστα μέσα στις γιορτές όταν κάποιοι εξ αυτών θα μπορούσαν να βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

«Πάνω από όλα η υγεία», τόνισε από την πρώτη στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου που τονίζει ότι περιμένει πρώτα από όλα να δει όλα τα μέλη της ομάδας καλά στην υγεία τους. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά και οι οικογένειές τους να είναι καλά. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με την υγεία. Τίποτα δεν μπορεί να βάλει αυτό το αγαθό σε δεύτερη μοίρα», υπογραμμίζει στο LamiaReport ο κ. Παπαϊωάννου που στέλνει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα. «Ίσως κάποιοι να περιμένουν να ακούσουν άλλα πράγματα από μένα, εγώ όμως θα ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να έρθει με υγεία για όλον τον κόσμο. Ήταν η πιο συνηθισμένη ευχή, αλλά δείτε τώρα πόσο ανάγκη την έχουμε και πόσο τη ζητάμε όλοι…».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρά την υποχώρηση των ενεργών κρουσμάτων, στο Νοσοκομείο Λαμίας οι ασθενείς (σε ΜΕΘ και Κλινική covid) ξεπέρασαν και πάλι τους 70, καθώς μετά από 24 ώρες χωρίς εισαγωγή, πέντε πολίτες εισήχθησαν στο «Πέτρινο» κτίριο από επιπλοκές της ασθένειας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση