«Να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες» - Σοκ στη Θήβα από το θάνατο της 16χρονης από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 08:10 «Να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες» - Σοκ στη Θήβα από το θάνατο της 16χρονης από κορωνοϊό

Σοκάρει ο αδερφός της 16χρονης: «Είχε κορωνοϊό και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα...».

Θρηνεί η Θήβα για το 16χρονο κορίτσι που άφησε την τελευταία πνοή του χτυπημένο από κορωνοϊό, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε ο αδερφός της 16χρονης που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και κατέληξε σε νοσοκομείο της Θήβας.

«Είχε κορωνοϊό και ο παιδίατρος της είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα....Αν τον δω μπροστά μου να κρυφτεί. Είχε βήχα και πυρετό, τα πιο κλασσικά συμπτώματα κορωνοϊού που τα ξέρουμε από την αρχή», δήλωσε συγκλονισμένος αναφέροντας ότι ο παιδίατρος δεν της έδωσε την πρέπουσα σημασία και της έδωσε φάρμακα για φαρυγγίτιδα.

"Δεν ξέρω τι άλλο θα μου συμβεί"

"Στέρεψαν τα δάκρυά μου. Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ότι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο", δήλωσε στη συνέχεια για την απώλεια της αδερφής του και για την περιπέτεια που περνά η οικογένειά του με τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε θετικός στον ιό είναι και ο πατέρας του που είναι ασυμπτωματικός.

Κανείς δεν περίμενε ότι η Μαργαρίτα θα είχε αυτό το τέλος” είπε στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο γείτονας της οικογένειας Χρήστος Πέππας.  ” Ήταν ένα ζωηρό παιδί, υγιέστατο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Δεν ξέρω αν αξίζει να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά και να χάνονται οι Μαργαρίτες…” συμπλήρωσε.

Η μητέρα εργάζεται σε ένα συγκεκριμένο χώρο, σε ένα supermarket, δεν ξέρω αν από εκεί προήλθε. Ενόψει αυτής της σχολικής χρονιάς, να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες”, πρόσθεσε.

 

«Ήμουν αρνητής»

Ο αδελφός της 16χρονης παραδέχεται μέσω του LIVE NEWS πως ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας ωστόσο, σήμερα που είδε το σκληρό πρόσωπο του φονικού ιού ζητά από όλους να τηρούν τα μέτρα.

«Εγώ σαν νέο παιδί που μου στερήθηκε ξαφνικά η βόλτα η έξοδος και τα ταξιδάκια μου. Τα πάνω κάτω, να μη βλέπω τους φίλους μου και την κοπέλα μου έλεγα εντάξει δεν υπάρχει και τι θα πάθω.»

Δείτε βίντεο:

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση