Οκτώ νέα κρούσματα στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:42 Οκτώ νέα κρούσματα στο Δήμο Λοκρών

Συναγερμός στην περιοχή που αναμένει τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης…

Οκτώ (8) νέα περιστατικά covid-19, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/2) ο Δήμος Λοκρών, χτυπώντας «καμπανάκι» στους πολίτες που θα πρέπει να δείξουν περισσότερη σύνεση στις επαφές τους αποφεύγοντας κάθε περιττή μετακίνηση ή ακόμη χειρότερα συνάθροισης.

Συγχρόνως ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, εξέπεμψε σήμα κινδύνου προς το υπουργείο Υγείας και τους λοιπούς υπεύθυνους για τη μη έναρξη των εμβολιασμών στο ΚΥ Αταλάντης που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου του νομού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση τα οκτώ νέα κρούσματα επαληθεύτηκαν σε rapid test που διενεργήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Νωρίτερα από την ενημέρωση που είχε ο Δήμος από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, τα ενεργά κρούσματα covid-19 στην περιοχή ήταν στα 20 (χωρίς τα τελευταία 8), με τα τέσσερα μάλιστα από αυτά να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

«Ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται στις υψηλότερες τιμές κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας. Καλούνται οι κάτοικοι να αποφύγουν κάθε περιττή μετακίνηση και συνάθροιση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λοκρών, που έχει προγραμματίσει rapid test στις 23 Φεβρουαρίου σε Λιβανάτες και Μαρτίνο.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση