Στη ΜΕΘ κορωνοϊού γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 09:36 Στη ΜΕΘ κορωνοϊού γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας

Παραμένει ασφυκτική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού, χρειάστηκε να εισαχθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/3) γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας που νοσεί από την επικίνδυνη νόσο.

Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο Πέτρινο στην Κλινική covid και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα σοβαρή.

Τελικά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί και το μόνο θετικό ήταν ότι βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας. Αυτό συνέβη, γιατί βελτιώθηκε η κατάσταση ενός 52χρονου από τη Μαλεσίνα ο οποίος νοσηλευόταν επί δύο εβδομάδες στην Εντατική.

Από τις 9 Μαρτίου και τα 12 κρεβάτια της ΜΕΘ Κορωνοϊού Λαμίας εξυπηρετούν σοβαρά περιστατικά για αυτό και μέσα σε αυτές τις 10 ημέρες πέντε πολίτες της Φθιώτιδας αναζήτησαν κρεβάτι εκτός νομού για να πολεμήσουν την επικίνδυνη ασθένεια. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τις 4 Ιανουαρίου και στο τέλος του 2ου κύματος, ενώ τώρα πιθανόν να μην έχουμε φτάσει καν στο «πικ» του 3ου και το σύστημα υγείας πιέζεται ασφυκτικά!

Επιπλέον και τα περιστατικά στην Κλινική έχουν «κολλήσει» στα 66 και ενώ γύρω μας αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα, εξαιτίας πιθανότατα της βρετανικής μετάλλαξης που είναι σαφώς πιο μολυσματική και εν γένει μεταδοτική ακόμη και σε μικρά παιδιά….

Προσαρμοσμένη αναζήτηση