«Έφυγε» ο πρόεδρος της κοινότητας Παύλιανης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 08:30 «Έφυγε» ο πρόεδρος της κοινότητας Παύλιανης

Ο Γιώργος Ρηγάκης ήταν για περισσότερα από δέκα χρόνια πρόεδρος στην πανέμορφη κοινότητα της Λαμίας - Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σε ηλικία 62 ετών «έφυγε», μετά από γενναία και άνιση μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, ο Γιώργος Ρηγάκης, γνωστός επαγγελματίας και πρόεδρος της κοινότητας Παύλιανης.

Ο Γιώργος Ρηγάκης εγκαταστάθηκε από μικρή ηλικία στην Παύλιανη και δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Αντίθετα αφιέρωσε σημαντικό κομμάτι της ζωής του στην προσφορά για την κοινότητα, όπου για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε και επαγγελματικά σαν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας "Ρηγάκης".

Φιλότιμος, εργατικός, χαμογελαστός, άνθρωπος της προσφοράς και της παρέας, έδωσε ότι καλύτερο είχε για το χωριό του, όλα αυτά τα χρόνια που οι συγχωριανοί του τον εμπιστεύτηκαν για να τους εκπροσωπεί.

«Σήμερα η Παύλιανη βυθίστηκε στο πένθος . Έφυγε ο πρόεδρος μας. Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα σε όλους και έτρεχε για όλους . Άφησες ανεξίτηλο το στίγμα σου στο χωριό. Δύσκολος ο αποχαιρετισμός. Καλό ταξίδι πρόεδρε..
τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Θα σε θυμόμαστε για πάντα..
», λέει στο LamiaReport ο Γιάννης Ζωγράφος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων.

Η κηδεία του Γιώργου Ρηγάκη θα γίνει στις 12:00΄ το μεσημέρι της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στην Παύλιανη, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό η σορός θα είναι στην εκκλησία από τις 11:00΄ το πρωί, εάν κάποιοι φίλοι του θέλουν να τον αποχαιρετήσουν, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η επιθυμία της οικογένειας

Αντί στεφάνων επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό για το "Παρκάκι της Παύλιανης" , για το οποίο ο Γιώργος Ρηγάκης είχε δώσει όλο του το είναι:

Το ΙΒΑΝ του λογαριασμού στην ΕΤΕ είναι: GR54 0110 3960 0000 3960 0919 011

Δείτε μια από τις αναρτήσεις για τον χαμό του Γιώργου Ρηγάκη σε σελίδα ομάδας φίλων της κοινότητας:


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση