Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 08:30 Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας

Από τη Λαμία και το Δήμο Λοκρών οι νέες απώλειες…

Δεν έχει τελειωμό το κακό από τον κορωνοϊό με τις απώλειες συνανθρώπων μας.

Το βράδυ της Τετάρτης (5/5) έχασε τη μάχη για τη ζωή 74χρονη από το Καλαπόδι του Δήμου Λοκρών. Η άτυχη ηλικιωμένη είχε νοσήσει από τα μέσα Μαρτίου στην έξαρση του 3ου κύματος στην περιοχή. Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Κορωνοϊού στις 18 Μαρτίου και στις 11 Απριλίου μετακινήθηκε στη Γενική ΜΕΘ έχοντας αρνητικοποιηθεί από τον ιό. Δυστυχώς όμως οι επιπλοκές που της είχε αφήσει στην υγεία της ήταν τέτοιες που δεν μπόρεσε να ανακάμψει.

Αυτή ήταν η 6η απώλεια από τη μικρή Κοινότητα της Λοκρίδας, με το Δήμο Λοκρών, σε αυτό το 3ο κύμα να θρηνεί το θάνατο 31 ανθρώπων. Από την αρχή της πανδημίας οι θάνατοι είναι 33.

Την Πέμπτη όμως είχαμε έναν ακόμη θάνατο 80χρονου από τη Λαμία, που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο.

Με τη νέα αυτή απώλεια οι θάνατοι στη Φθιώτιδα έφτασαν τους 106, οι 7 από αυτούς μόνο μέσα στο Μάιο. Οι 54 επίσης είναι από τη Λαμία και τις γύρω κοινότητες.

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ εξαιτίας της covid άλλοι 11 συνάνθρωποι μας, ενώ ακόμη 42 νοσηλεύονται στην Κλινική που στεγάζεται στο Πέτρινο κτίριο, αποδεικνύοντας στην πράξη την πολύ αργή μείωση της έντασης του 3ου κύματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση