Λαμία: «Έξυπνη στάθμευση» στην παλιά Δημοτική Αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 09:04 Λαμία: «Έξυπνη στάθμευση» στην παλιά Δημοτική Αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι ένα ακόμη βήμα για μια πόλη πιο σύγχρονη και πιο φιλική στο  δημότη και τον επισκέπτη» δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος…

Νέος χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης θα λειτουργεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Λαμίας στην καρδιά της πόλης.

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα λειτουργήσει πιλοτικά προκειμένου να βγουν χρήσιμα στατιστικά συμπεράσματα ως προς τον αριθμό και τη δυνατότητα εναλλαγής των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση του δημότη και φυσικά των επισκεπτών αυτής της πόλης.

Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, που βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/5) στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, το μέτρο δεν είναι σε καμία περίπτωση εισπρακτικό, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό του αυτοκινήτου να το αφήσει για δύο ώρες χωρίς αντίτιμο, ώστε να προλάβει να κάνει τις δουλειές του, τα ψώνια του, ή να πιεί τον καφέ του στο κέντρο και στη συνέχεια να απομακρύνει το όχημά του ή να πληρώνει κάποιο ποσό.

«Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα για μια πόλη σύγχρονη και φιλική προς τον δημότη και τον επισκέπτη», ανέφερα χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Καραΐσκος, περιγράφοντας τους στόχους και τις δυνατότητες του έργου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση