Φθιώτιδα: Τεράστιο αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 07:34 Φθιώτιδα: Τεράστιο αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Άφησε το αποτύπωμά του πάνω στο αυτοκίνητο αφού είχε κυλιστεί νωρίτερα στις λάσπες! Οδηγοί προσοχή ειδικά τις νυχτερινές ώρες από τις ανεξέλεγκτες βόλτες των άγριων θηλαστικών ακόμη και σε πεδινές κατοικημένες περιοχές…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο, σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ λίγο έξω από την Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη 55η χ/θ της π.ε.ο. Λαμίας - Λιβαδειάς, πλησίον του Φυτωρίου Σασιάκου.

Τεράστιο αγριογούρουνο που λίγο νωρίτερα φαίνεται ότι απολάμβανε το μπάνιο του στις λάσπες σε κάποιο κοντινό σημείο, βγήκε ξαφνικά στο δρόμο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο αμάξι που έπεσε πάνω του.

Ευτυχώς επρόκειτο για έμπειρο οδηγό που η δουλειά του είναι να εκτιμά ζημιές από τροχαία ατυχήματα, τον κ. Τάκη Μπατζελή που επέστρεφε από επαγγελματική συνάντηση στην Κ. Τιθορέα.

«Μιλάμε για ένα τεράστιο αγριογούρουνο που κάλυψε ξαφνικά όλο το δρόμο και το βρήκα ακριβώς στο κέντρο», λέει στο LamiaReport ο κ. Μπατζελής που δεν μπορούσε να πιστέψει τον κίνδυνο που διέτρεξε στα καλά καθούμενα. «Ευτυχώς γνωρίζω από δρόμους νύχτα και δεν τρέχω, όμως ήταν κάτι το απρόβλεπτο και άκρως επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Η ζημιά είναι μεγάλη αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς πάνω από όλα είναι η σωματική μας ακεραιότητα».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός από τη ζημιά στο μπροστινό μέρος, το αυτοκίνητο είναι γεμάτο λάσπες, καθώς φαίνεται ότι το αγριογούρουνο είχε πάρει νωρίτερα το μπάνιο του.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, λόγω του μεγέθους του το άγριο θηλαστικό δε σκοτώθηκε και σύρθηκε τουλάχιστον 150 μέτρα μακριά προσπαθώντας να απομακρυνθεί, ενώ μέχρι να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν είχε εξαφανιστεί, πιθανότατα όμως να «φορτώθηκε» από κάποιο διερχόμενο οδηγό!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση