Λαμία: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 08:37 Λαμία: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα του

Τι έγινε χθες στα Δικαστήρια Λαμίας που ήταν το αυτόφωρο…

Αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου 2021 το Αυτόφωρο της 33χρονης που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (5/6) για το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, όταν ξυλοκόπησε άγρια τον 6χρονο γιο της καταφέρνοντας του τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης εωσότου έχει στη διάθεση του κάποια στοιχεία και συγκεκριμένα:

Πλήρη παιδιατρικό έλεγχο και παιδοψυχιατρική έκθεση, καθώς και την κατάθεση του πατέρα ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα. Ο τελευταίος είναι δίπλα στον 6χρονο γιο του, καθώς το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται - εκτός κινδύνου - στο Νοσοκομείο Παίδων.

Παράλληλα το δικαστήριο έθεσε τον περιοριστικό όρο «προς το συμφέρον του παιδιού», όπως τονίστηκε, ο 6χρονος να φιλοξενηθεί προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν επίσης ως μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού και ο θείος και αδερφός του πατέρα του.

Το έσωσε η 13χρονη ξαδέρφη του

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία που κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα βίαιο επεισόδιο με τον μικρό να γλυτώνει από τη μανία της ίδιας του της μητέρας χάρη στην 13χρονη ξαδερφούλα του!

Με αφορμή ένα τσακωμό του 6χρονου με τη μικρότερη αδελφή του, η 33χρονη άρχισε να χτυπάει το μικρό, ρίχνοντάς τον κάτω. Ανέβηκε από πάνω του και συνέχισε να τον χτυπάει με την ίδια αγριότητα!

Τα ουρλιαχτά του 6χρονου τα άκουσε όλη η γειτονιά, ενώ η 13χρονη ξαδέρφη του, που μένει στο ίδιο σπίτι, βρήκε το κουράγιο να μπει ανάμεσα και να πάρει το μικρό από τα χέρια της μητέρας του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως έχει καταγράψει το LamiaReport και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα δέρνει το αγοράκι, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες φέρεται να υπάρχει και παραμέληση στη φροντίδα του μικρού κοριτσιού της οικογένειας.

Οπωσδήποτε η όποια λύση - απόφαση δεν μπορεί να είναι προσωρινή και θα πρέπει να αξιολογηθεί στο σύνολο η κατάσταση έτσι ώστε να εξασφαλισθεί ένα καλό περιβάλλον και για τα δύο παιδάκια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση