Σοκ στη Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο παιδί της!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 13:00 Σοκ στη Λαμία: Μάνα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο παιδί της!

Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη, ενώ το μόλις 6 ετών αγοράκι της διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα…

Τον ξυλοδαρμό ενός μικρού παιδιού ηλικίας 6 ετών είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (5/6) σε κοινότητα της Λαμίας.

Η 33χρονη μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε και να χτύπησε στο κεφάλι το μικρό της αγοράκι, στέλνοντάς το στο Νοσοκομείο, για λόγους που δεν έχουν πλήρως εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό.

Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.

Νεότερες πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι στο παιδί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομειο "Παίδων" στην Αθήνα και ότι δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Συνέλαβαν τη μητέρα

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, από όπου ελπίζουμε να δρομολογηθούν οι ενέργειες για την επέμβαση της Πρόνοιας. Χρειάζεται άμεση επαναξιολόγηση της κατάστασης, καθώς στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα μικρά παιδιά.

Το ρεπορτάζ λέει ότι για τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν τα παιδιά, δυο συγγενικών οικογενειών που μένουν στο ίδιο σπίτι, έχει ενημερωθεί και η Πρόνοια και το Χαμογέλο του Παιδιού. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση