Κουβέλα: Έσπασαν κλαδιά και έπεσαν πάνω σε οικογένειες που έκαναν μπάνιο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 18:54 Κουβέλα: Έσπασαν κλαδιά και έπεσαν πάνω σε οικογένειες που έκαναν μπάνιο - Δείτε εικόνες

Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό, αφού ένα χοντρό κλαδί έπεσε ακριβώς δίπλα από το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού και του πατέρα του.

Σοκαρισμένοι ειναι οι άνθρωποι που έκαναν μπάνιο το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Κουβέλας, εκεί που είναι η γνωστή καντίνα.

Στο συγκεκριμένο σημείο κανουν μπάνιο πολλές οικογένειες Λαμιωτών που έχουν εξοχικό στην περιοχή.

Την ώρα λοιπόν που άλλοι ήταν μέσα στη θάλασσα και άλλοι ήταν ξαπλωμένοι στην παραλία, άκουσαν ξαφνικά ένα κρακ και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, δυο κλαδιά από ένα δέντρο έπεσαν πάνω τους.

«Τα κλαδιά έπεσαν πάνω στο μικρό κοριτσάκι και στον πάτερα του, την ώρα που έστρωνε την πετσέτα στην άμμο. Το ένα κλαδί, το πιο χοντρό,  έπεσε εκατοστά δίπλα από το κεφάλι της μικρής. Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι....», είπε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής πέρυσι ένα μεγάλο κλαδί από τον ίδιο ευκάλυπτο είχε πέσει πάνω στην τέντα της καντίνας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση