Λαμία: Τροχαίο με τεράστιο αγριογούρουνο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 08:35 Λαμία: Τροχαίο με τεράστιο αγριογούρουνο - Δείτε εικόνες

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ένα ζευγάρι από τη Λαμία που τράκαρε με αγριογούρουνο στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, στο ύψος του Ζηλευτού.

Το ζευγάρι είχε πάει στο χωριό του και επέστρεφε το βράδυ της Κυριακής στη Λαμία με το αυτοκίνητό του, ένα Opel Corsa. Στις 11:30', όταν είχε φτάσει στο Ζηλευτό, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα τεράστιο αγριογούρουνο.

Ο οδηγός προσπαθησε, αλλά δεν κατάφερε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες άνοιξαν οι αερόσακοι από το Opel και προστάτεψαν οδηγό και συνοδηγό, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.

«Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο και απέφυγε τα χειρότερα. Το αγριογούρουνο ήταν τεράστιο....», είπε στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός.

Δεν ειναι η πρώτη φορά που στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου έχουμε τροχαίο με αγριογούρουνο. Μάλιστα το πιο επικίνδυνο σημείο είναι ανάμεσα σε Καστρί και Ζηλευτό, όπου έχουν γίνει αρκετά τροχαία με αγριογούρουνα, γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση