Λαμία: Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με μαχαίρι - Κυνήγησε το ληστή ο ιδιοκτήτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 09:00 Λαμία: Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με μαχαίρι - Κυνήγησε το ληστή ο ιδιοκτήτης

Συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που εισέβαλε στο κατάστημα…

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/6) σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη νότια πλευρά της πόλης στη Λαμία, με δράστη έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι.

Ο δράστης φορούσε μαύρο παντελόνι, ποτροκαλί ζακέτα και κουκούλα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του, ενώ με την απειλή μαχαιριού, αιφνιδίασε τον ιδιοκτήτη που ήταν πίσω από τον πάγκο και πήρε τις εισπράξεις από το ταμείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στη συνέχεια ο ληστής βγήκε και προσπαθησε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι. Όμως ο ιδιοκτήτης τον ακολούθησε και τον καταδίωξε, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε και την Άμεση Δράση «100».

Ο ιδιοκτήτης κυνήγησε το ληστή από την οδό Ναυπάκτου μέχρι το σούπερ μάρκετ "Μετρό", όπου ο δράστης μπήκε μέσα σε κάτι χωράφια και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και στην περιοχή έσπευσαν μηχανές της ομάδας ΔΙ,ΑΣ. και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και κάποιες προσαγωγές χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό εάν έχει εντοπιστεί ο δράστης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση