Έκτακτο: Πέφτουν πυροβολισμοί στην Ανθήλη (συνεχής ανανέωση)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 23:00 Έκτακτο: Πέφτουν πυροβολισμοί στην Ανθήλη (συνεχής ανανέωση)

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο χωριό - Ισχυρή αστυνομική δύναμη σπεύδει στην περιοχή.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της Ανθήλης ότι στο χωριό εδώ και ώρα ακούγονται πυροβολισμοί από την περιοχή που βρίσκεται ο καταυλισμός των ρομά.

Κάποιοι από τους κάτοικους κανουν λόγο για ένταση και φωνές που ακουγόντουσαν εδώ και αρκετή ώρα από τους ρομά, όμως στη συνέχεια το λόγο πήραν τα όπλα και μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς και από καλάσνικοφ.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη αυτή την ώρα σπεύδει στην περιοχή για να δει τι συμβαίνει, ωστόσο ειναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση στον καταυλισμό όταν μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport υπήρξε άγριος τσακωμός μεταξύ δυο οικογενειών ρομά. Στην αρχή υπήρξε φραστική αντιπαράθεση και μετά πιάστηκαν στα χέρια.

Στη συνέχεια όμως πήραν τα όπλα και για πάνω από μισή ώρα έπεφταν απανωτοί πυροβολισμοί. Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τραυματίες, δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίες όμως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Το σίγουρο ειναι ότι μέχρι τώρα έχει πάει στα Επείγοντα του νοσοκομείου ένας ρομά τραυματισμένος ελαφρά από σκάγια στο κεφάλι. Επίσης θα διακομιστεί και άλλος τραυματίας σε λίγο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας, ο οποίος είναι επικεφαλής μεγάλης αστυνομικής δύναμης. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να κάνουν επιχείρηση στον καταυλισμό. Προληπτικά στο χωριό έχει κληθεί και ασθενοφόρο στην περίπτωση που υπάρχουν τραυματίες.

Οι πυροβολισμοί έχουν σταματήσει, ενώ οι κάτοικοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση