Ανθήλη: Έξι συλλήψεις για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 08:16 Ανθήλη: Έξι συλλήψεις για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Τέσσερις τελικά οι τραυματίες, ευτυχώς όλοι τους ελαφρά…

Έξι (6) ήταν τελικά οι συλλήψεις από τις Υπηρεσίες της ΔΑ Φθιώτιδας, μετά το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τα συγκεκριμένα άτομα προέκυψε η χρήση κυνηγετικών όπλων με τα οποία, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ελαφρά τέσσερα άλλα άτομα!

Από τους τραυματισμένους, μόνο ο ένας τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Από το χώρο του συμβάντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, καθώς και είκοσι πέντε (25) τάπες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι διαφορές ήταν στο πλαίσιο προξενιού που φαίνεται ότι δεν είχε ευτυχή κατάληξη και ακολούθησε έντονη συζήτηση και καυγάς, πριν μιλήσουν τα όπλα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, που περιγράφει μεταξύ άλλων επικίνδυνες σωματικές βλάβες, οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και ορίσθηκε ρητή δικάσιμος ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το δικηγόρο Δημήτρη Κρούπη, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση τριών εξ αυτών, παραμένει η κράτησή τους μέχρι τη δίκη, όπου θα εξηγήσουν τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση